Един от най-емоционалните моменти, състоял се в пределите на риалитито Фермата“,

...
Един от най-емоционалните моменти, състоял се в пределите на риалитито Фермата“,
Коментари Харесай

Бащата на Жоро от „Фермата“ долетя от Германия и влезе в шоуто


Един от най-емоционалните моменти, състоял се в рамките на риалитито „ Фермата “, беше срещата на IT търговеца Жоро с татко му Георги. Участникът не съумя да сдържи сълзите си при появяването на татко си и до момента в който го прегръщаше, го помоли за амнистия, че толкоз години го е упреквал за това, че като дребни е оставил него и сестра му в България, с цел да търси прехранване в Германия. Това бяха и първите думите, които двамата си размениха от януари насам, когато бил и последният им диалог.

В компанията на водещия Андрей, Георги-баща и Георги-син изгледаха откровеното видео, което фермерът записа преди няколко седмици във видеодневника си и в което показа, че в този момент, когато е надалеч от личното си семейство, осъзнава какво е то да ти липсва и какви жертви в реалност е направил баща му, с цел да обезпечи него и сестра му.

Въпреки че Жоро-старши към този момент доста години живее и работи в Германия, той разкри, че има желание да се завърне у нас. Признава, че преди време е отпътувал, защото не намерил метод по какъв начин да поддържа финансово фамилията с работа тук.

На собствен ред синът му обяви, че няма да се откаже, до момента в който не върне околните си назад в България. Той има концепция за фамилен бизнес, в който да включи и баща си. Надява се огромната премия от „ Фермата “, към която се стреми, да му помогне да го финансира.

Пред съфермерите си Жоро показа за изненадващата среща, която е имал и с усмивка на разположение разкри, че след нея се усеща доста по-силен. Най-вече, тъй като чул от татко си похвалата, че към този момент е станал мъж.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР